Home » Verzenden

verzenden en retourneren

Afhankelijk van jouw producten of deze zelf zijn samengesteld of al op voorraad liggen, varieert de leveringstijd tussen de 5 à 10 dagen. 

Jouw pakketje wordt verzonden door DHL en je ontvangt nadat wij jouw bestelling op de post hebben gedaan een track & trace code in jouw mail. De verzendkosten bedragen  €4,95 voor bezorging in Nederland en €6,95 voor bezorging in België. Bij besteding boven de 50 euro worden er geen verzendkosten gerekend binnen Nederland en boven de 70 euro binnen België en Duitsland!

Ben je toch niet tevreden met jouw product of wil je toch liever iets anders, dan kun je hiervoor een retour melding maken via het onderstaande formulier. U kunt uw product binnen 14 dagen retourneren of ruilen, na ontvangst ontvangt u binnen 14 dagen het bedrag op uw rekening terug gestort. De kosten voor het terug sturen zijn voor de consument. 

Vul hier het retour formulier in:  Retour formulier 

Retour melding

Hoe kan je jouw producten gemakkelijk terug sturen? 

1. Verpak de producten veilig en beschermd (tegen vocht of schade) in een verzenddoos.

2.  Maak een retour label aan via het retour formulier en plak het label op de doos en maak eventueel voor de zekerheid een foto van het pakketje. 

3. Geef jouw pakketje af bij een afgifte punt van jouw pakketdienst in de buurt en bewaar altijd jouw verzend bewijs totdat wij het pakketje hebben ontvangen.