Home » Verzenden

verzenden en retourneren

Afhankelijk van jouw producten of deze zelf zijn samengesteld of al op voorraad liggen, varieert de leveringstijd tussen de 5 à 10 dagen. 

Jouw pakketje wordt verzonden door post NL en je ontvangt nadat wij jouw bestelling op de post hebben gedaan een track & trace code in jouw mail. De verzendkosten bedragen  €3,50 voor bezorging in Nederland en €4,95 voor bezorging in België. Bij besteding boven de 50 euro worden er geen verzendkosten gerekend binnen Nederland, België en Duitsland!

Ben je toch niet tevreden met jouw product of wil je toch liever iets anders, dan kun je hiervoor een retour melding maken via het onderstaande formulier. U kunt uw product binnen 14 dagen retourneren of ruilen, na ontvangst ontvangt u binnen 14 dagen het bedrag op uw rekening terug gestort. De kosten voor het terug sturen zijn voor de consument. 

 

Retour melding

Hoe kan je jouw producten gemakkelijk terug sturen? 

1. Verpak de producten veilig en beschermd (tegen vocht of schade) in een verzenddoos.

2. Plaats het adres van de ontvanger op de doos (adres van Bling Your Horse), vergeet niet jouw eigen adres als retour adres te vermelden (hiervoor is alleen postcode en huisnummer al voldoende).

3. Geef jouw pakketje af bij een afgifte punt van jouw pakketdienst in de buurt (bewaar altijd jouw verzend bewijs totdat wij het pakketje hebben ontvangen). Zit er een track & trace bij jouw pakket, deze kun je per mail aan ons doorgeven: info@blingyourhorse.nl

 

adres gegevens: 
Bling Your Horse 
Bart crumstraat 18-30
6866 AC Heelsum

 

Retour formulier