Home » Over ons

Hi,

Wat leuk dat je wat meer te weten wilt komen over ons. Ik ben Emily, owner & designer bij Bling Your Horse. Samen met Emiel ben ik Bling Your Horse begonnen. Sinds negen jaar zijn Emiel en ik samen, ik kreeg hem als zwartbont schimmel toen hij een paar dagen oud was. Inmiddels is Emiel steeds witter geworden, maar hij is nog steeds dezelfde Emiel die ik toen leerde kennen.

Emiel is een D-pony, ik heb hem zelf ingereden en na 6 jaar zijn we begonnen met dressuur wedstrijden. Bij deze wedstrijden wilde ik natuurlijk dat Emiel er uit zou blinken met een glinsterende frontriem. Helaas zijn deze producten onbetaalbaar en daarom ben ik ze toen zelf gaan maken. Na veel positieve reacties heb ik uiteindelijk besloten om meerdere ontwerpen te maken en uiteindelijk ook te verkopen voor een eerlijke prijs. 

Hoi,

Ik zal me ook even voorstellen: ik ben Madeleine en samen met Emily en Emiel werk ik bij Bling Your Horse. Ik ken Emily al jaren, sterker nog ze is mijn zus. Ik ben geen designer van de producten, maar verzorg het grafische design van deze webshop en de social media pagina's. 

Ik ben geen paardenkenner, maar ben wel opgegroeid tussen de paarden van mijn zus. En mijn oudste dochter is ook een echt paardenmeisje! 

Hihihi, brrr

Ik ben Emiel, het fotomodel voor Bling Your Horse. Ik ben geboren als een zwartbont schimmel, maar nu ben ik een echt stoer wit paard. Ik hou van blinkende sieraden en een glimmende vacht. Dagelijks neem ik een modderbad om mijn vacht goed te verzorgen. 


Samen met Emily rij ik dressuur wedstrijden als D-pony tussen de grote paarden. Maar ik laat mij niet kennen en rij inmiddels M1+6! 

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Bling Your Horse zwart leren halster met bling stenen
Bling Your Horse Rainbow Red frontriem
Bling Your Horse frontriemen en zadelsieraden
Bling Your Horse Special Frontriem
Bling Your Horse Glitter Frontriem
Bling Your Horse Wave frontriem
Bling Your Horse V Frontriem