Pees- en Kogelbeschermers Sparkle Silver
0 Reviews | Review toevoegen

Trendy pees- en kogelbeschermers met glitters en een zachte voering van imitatie bont. De peesbeschermers hebben een anatomische pasvorm die perfect de pees omsluit.

€ 69,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 
Trendy pees- en kogelbeschermers met glitters en een zachte voering van imitatie bont. De peesbeschermers hebben een anatomische pasvorm die perfect de pees omsluit. Hierdoor bieden ze een maximale bescherming tijdens de training of wedstrijd. De binnenzijde is gevoerd met zacht imitatie bont voor een optimaal draagcomfort.

Het kan voorkomen dat je paard tijdens een training met de achterbenen de voorbenen aantikt. Ook kan je paard met de benen tegen elkaar strijken. Doordat de pezen van je paard erg kwetsbaar zijn en deze bij de benen erg dicht op de huid liggen, is bescherming tijdens training aan te raden. Pees- en kogelbeschermers hebben namelijk een harde buitenschaal en zijn gevoerd met schok dempend neopreen. Zo vangt de neopreen voering in de peesbeschermers de schokken van het tikken tegen de voorbenen goed op en zo kunnen de benen van je paard niet beschadigd raken door strijken. De harde schaal van de peesbeschermers biedt hiervoor een goede bescherming.
Weet je niet of je paard met de benen strijkt of zichzelf regelmatig aantikt? Je kunt dit controleren door na het rijden met peesbeschermers deze eens goed te bekijken. Zie je beschadigingen of krassen op de peesbeschermers? Dan hebben de beenbeschermers goed hun werk gedaan en heeft je paard hier dus baat bij.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Schrijf jij de eerste review? Alvast bedankt!